ruisleivät kohoaa Maatilan vastaanotto Herukkaa luomuna kevättä kohti

Pielisen Erämessut Juuassa 6.-8.7.2018

Messut järjestetään Kolin kupeessa, Nunnanlahdessa.

Pielisen Erämessut tulee olemaan koko perheen tapahtuma, jonka ohjelma on rakennettu niin, että mielenkiintoista tekemistä ja näkemistä riittää niin kokeneille eränkävijöille kuin ensimmäisiä kokemuksiaan hakevalle nuorelle; pieniä lapsia ja lapsiperheitä unohtamatta. Messujen suojelijana ja veitikkamaisena oppaana toimii Hepokönkään Höppänä, joka opastaa perheen pienimpiä erästelyn saloihin.

CIC eli kansainvälinen metsästyksen ja riistansuojelun neuvosto on myöntänyt messuille luvan trofeenäyttelyn järjestämiseen. Hienoihin näyttelytiloihimme tulee lisäksi valokuvanäyttely josta löytyy muun muassa Tuomo Turusen, Antti Sarajan, Martti Rikkosen ja Juha Mälkösen hienoja luontoaiheisia valokuvia.

Messualueen auditorio muuttuu elokuvateatteriksi ja pääsette katsomaan upeita luontoaiheisia elokuvia, jotka on kuvannut Pentti Kallinen ja Antti Kotisara.

Ampumisesta kiinnostuneille tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden ampumiseen valvotuissa olosuhteissa aidoilla aseilla. Tässä yhteistyökumppaninamme on Sako Shooting Center sekä Juuan Riistanhoitoyhdistys. Toki messualueelta löytyy mahdollisuus myös muun muassa eco-aseammuntaan ja jousipyssyammuntaan.

Erätulilla aidon nuotion äärellä asiantuntijat antavat metsästykseen ja erästelyyn liittyviä tietoiskuja non stoppina koko messujen ajan.

Koirat ovat vahvasti mukana myös näillä messuilla. Koiraesittelyjen, koira-aiheisten elokuvien ja luentojen lisäksi alueella järjestetään muun muassa koirien epävirallinen näyttely, Match Show.

Hyvin vahva painotus messuillamme on myös ruoalla. Alueeltamme löytyy Herkkujen Tori, jossa pientuottajat myyvät valmistamiaan tuotteita. Messuravintoloissamme on tarjolla runsas valikoima herkkuja kaloista ja riistasta. Tehdäänpä messualueella joka päivä jättihaudassa myös muun muassa Rosvopaistia. Perjantaina Vappu Pimiä tulee opastamaan vieraitamme herkullisten riistaruokien maailmaan.

 Takaisin

Uutisarkisto