Mökkivuokraus Koli - Maatilamatkailu Jänisvaara

Vuokrattavat mökit Kolilla, kauniin luonnon äärellä

 

Mökkimajoitus Kolin upeissa maisemissa on varma valinta onnistuneeseen lomaan. Läheltä löytyvät upeat patikointimahdollisuudet, luonnon hiekkarannat uimiseen 4km päässä maatilalta sekä talvisin hiihtoladut. Vuokrattavat mökit Kolilla löydät vaivattomasti Maatilamatkailu Jänisvaaran kautta. Ota yhteyttä ja varaa omasi!

 

Majoitus Kolilla yksityisille ja yrityksille

 

Lomamökeissä voit majoittua ympäri vuoden. Vuokrattava mökki sopii niin perheiden, yksityisten asiakkaiden kuin yritystenkin majoitukseen ja lomanviettoon. Olipa tarve mikä tahansa, mukavin mökkimajoitus Kolilla löytyy Maatilamatkailu Jänisvaaran tarjonnasta. Hyvin varustetuissa mökeissämme ovat kaikki nykyajan mukavuudet, kuten kodinkoneet, astiastot ja pyykinpesukoneet, jotka tekevät arjestasi mutkattoman.

 

Vuokraa mökki Kolin rannalta

 

Pienimmät mökit ja kesäisin rantamökit ovat suosituimpia mökkimajoituksen vaihtoehtoja. Rantamökkeihin kuuluu oma ranta, sauna, kota ja vene. Jos kaipaat savusaunan pehmeitä löylyjä, sellainen löytyy Pupuranta-mökistä. Kaikissa mökeissä voi nauttia omasta rauhasta, ympäröivästä kauniista luonnosta sekä lähellä olevista patikointipoluista ja laduista. Meillä voit lomailla myös yhdessä lemmikkisi kanssa, sillä useimpiin mökkeihimme lemmikit ovat tervetulleita.

Tilaa savusaunan lämmitys etukäteen se on saatavailla Pupunranta-mökille ja Metsäpirtille.

 

Maittava aamiainen maatilan pirtissä

 

Runsas aamiainen käynnistää onnistuneen päivän, olipa ohjelmassa rentoutumista tai retkeilyä. Kaikkiin majoituspaketteihimme on mahdollista saada maatilan pirtissä tarjoiltava aamiainen. Alusta asti käsityönä valmistettu aamiainen sisältää muun muassa oman tilan marjoja, mehuja, leivonnaisia sekä suosittuja karjalanpiirakoita. Tuotteita voi myös ostaa suoraan tilalta kotiin vietäväksi.

Aitoa maatilan tunnelmaa

 

Jänisvaaran maatila on perinteinen maatila, jossa voit ihastella aitoa maaseudun elämää. .Meillä pääset virittäytymään leppoisaan maalaistunnelmaan luonnonkauniissa ympäristössä.

 

Retkeily Kolin upeissa maisemissa

 

Koli on luontoliikkujan paratiisi, ja retkeily Kolin luonnossa on monen patikoijan toivelistalla.  

Kolin kansallispuisto on Suomen tunnetuin kansallismaisema, joka on innoittanut lukuisia taiteilijoita Juhani Ahosta Jean Sibeliukseen saakka. Yhä nykyään henkeäsalpaavan kauniit maisemat ovat seudun suurin vetonaula, joka houkuttelee kaikenikäisiä ja -kuntoisia kävijöitä ympäri Suomen. Erilaisia patikointipolkuja löytyy 1­-80 kilometrin välillä, joten voit valita mieleisen vaellusreitin lukuisista eri vaihtoehdoista. Myymme Kolin vaelluskarttoja ja tarjoamme vieraillemme opastuksen Kolin kansallispuistoon.

 

Vuokraa mökkimajoitus Kolilta

 

Vuokrattavat mökit Kolilla välittää Maatilamatkailu Jänisvaara. Lomamökkimme sijaitsevat vaaramaisemassa ja Pielisen rannalla, Kolin kansallispuiston lähellä. Meillä voit nauttia niin rantalomasta, aidon maaseudun elämästä kuin Kolin erämaastakin. Tutustu eri vaihtoehtoihin kotisivuillamme. Ota yhteyttä ja vuokraa oma mökkimajoituksesi!